Het verschil tussen een Khalil Mamoon waterpijp en een Amy Deluxe waterpijp.


Khalil Mamoon
Khalil Mamoon is hét merk onder de waterpijpen. Ze worden door ons rechtstreeks geïmporteerd vanuit het land waar ze gemaakt worden, Egypte. Een echt kenmerk van deze shisha is dat ze prachtige illustraties op de vaas te zien zijn, dat maakt de waterpijp een echte blikvanger. Ook het feit dat de waterpijpen niet met machines worden gemaakt maar stuk voor stuk handgemaakt zijn, valt van de waterpijp af te zien, daardoor is iedere Khalil Mamoon waterpijp uniek.

Slang
De slangen van de KM waterpijpen zijn van erg professionele kwaliteit waardoor je van een ultieme rooksensatie kunt genieten. Ook de slangen zijn handgemaakt en zien er werkelijk prachtig uit! De slangen zijn erg lang, waardoor je op je plek kunt blijven zitten en je jezelf niet hoeft te verplaatsen om de waterpijp te kunnen roken. Het is niet mogelijk om de slangen van de Khalil Mamoon waterpijp te wassen, het materiaal is daar niet geschikt voor.

Amy Deluxe
De Amy Deluxe waterpijpen zijn iets minder bekend dan de KM waterpijpen, echter zijn ze er qua kwaliteit niet minder op. Vaak verwacht je dat een waterpijp geproduceerd wordt in een Arabisch land, aangezien de waterpijpen daar onwijs populair zijn, maar deze luxe waterpijpen worden geproduceerd in Duitsland. Een verschil met de Khalil Mamoon waterpijp is de slang, de Amy Deluxe waterpijp bevat namelijk siliconen slangen met een metalen mondstuk waardoor deze eenvoudig schoon te maken zijn.


Verschillen op een rij:

- De slang: Een Amy Deluxe waterpijp heeft een slang die gewassen kan worden. De Khalil Mamoon waterpijp heeft een slang die niet gewassen kan worden.

- De vaas: De vaas van een Khalil Mamoon waterpijp bevat prachtige illustraties die iedere waterpijp uniek maakt.

- De afmeting: KM waterpijpen zijn over het algemeen groter dan de Amy Deluxe waterpijpen.