Shishahut korting


Een shisha is een andere benaming voor een waterpijp. Het is een pijp waarmee je kunt roken. Een shisha bestaat uit een glazen vaas met daarin een pijp met een schacht en daarop een tabakskop waar je het tabak of de steam stones in kunt doen. De vaas vul je met water zodat het pijpje onder water komt te staan. Aan de schacht zit een slang waarmee je kunt roken. Wanneer je aan de slang hijst ontstaat er rook en afhankelijk van welke smaak tabak je rookt kan dit zorgen voor een heerlijke smaaksensatie.

Shisha’s zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, er zijn hele grote modellen maar ook hele kleine modellen die je zelfs mee kunt nemen onderweg. Ook zijn er shisha’s van bepaalde merken zoals Khalil Mamoon, Amy Deluxe, Aladin en MOB. Rook je regelmatig een waterpijp, dan ben je vast op zoek naar een bepaald merk. Rook je echter niet zo vaak of voor het eerst? Dan is een merkloze water pijp natuurlijk ook prima!

Een hookah is verkrijgbaar in meerdere soorten. Ze zijn er met één slang maar ook met meerdere slangen. Een voordeel van wanneer je een waterpijp met meerdere slangen hebt is dat je dan met meerdere personen tegelijk kunt roken en je de slang dus niet steeds hoeft door te geven. Het maximaal aantal slangen wat een waterpijp van Shishahut heeft is vier.

Wil je graag een shisha kopen en wil je daarbij extra korting ontvangen? Je hebt geluk! In dit blog vind je namelijk een Shishahut kortingscode waarbij je 5% extra korting krijgt bij het afrekenen van je bestelling. Hieronder volgt de code:

Couponcode5

Deze speciale shishahut kortingscode dien je in te vullen bij het afronden van je bestelling. Dit kan in het winkelwagentje of de stap daarna waar je je gegevens moet invullen. De korting wordt direct verwerkt en vervolgens kun je je bestelling direct afrekenen. Let op: de eerste letter is een hoofdletter.

We wensen je veel plezier van je bestelling van Shishahut.nl!