Shisha als cadeau

Ben je op zoek naar een origineel Kerst cadeau? Een shisha is een erg origineel cadeau! In dit blog laten we je een aantal cadeautips van Shishahut zien.

1. Shisha starterspakket
Het shisha starterspakket is natuurlijk een leuk pakket om cadeau te doen. Zeker voor een beginnende waterpijp roker is dit een geschikt cadeau. Het pakket bevat alles wat je nodig hebt voor een waterpijp sessie, het enige wat je nog nodig hebt is water voor in de vaas en een aansteker om het kooltje aan te steken. In het pakket vind je een complete waterpijp, aluminiumfolies, een kolentang, een rol kooltjes, 100 gram steam stones naar keuze en een gaatjesprikker. Ook wordt er een handleiding meegeleverd met dit shisha pakket.

2. Waterpijp Aladin
De Aladin waterpijpen hebben een prachtige uitstraling. Het zijn erg populaire shisha’s van goede kwaliteit. De schachten en de vazen van deze waterpijpen hebben de mooiste illustraties en ook de slangen zien er erg mooi uit. De Aladin shisha’s zijn verkrijgbaar met verschillende designs en kleuren. Wil je iemand een mooie waterpijp cadeau doen van een redelijke prijs? Dan is een Aladin shisha wat je nodig hebt!

3. Khalil Mamoon
Hét merk onder de waterpijpen is natuurlijk Khalil Mamoon. De collectie met KM waterpijpen is erg uitgebreid en heeft prachtige modellen. De Khalil shisha’s zijn over het algemeen de grootste waterpijpen uit het assortiment van Shishahut. Het Flag 3door model is zelfs 112 cm groot! De KM shisha’s zijn handgemaakt en hebben de mooiste illustraties en versieringen op de schacht/vaas. Ook de waterpijpslang van de KM hookahs zijn erg mooi, het zijn lange slangen met een lang handvat en mondstuk.

4. Waterpijp accessoires
Ken je een echte shisha liefhebber? Dan heeft diegene vast en zeker al wel een of meerdere shisha’s in huis. Je kunt zo’n iemand natuurlijk nog een waterpijp cadeau doen om zijn of haar collectie uit te breiden, je kunt echter ook waterpijp accessoires cadeau doen. Zo kun je denken aan bijvoorbeeld een mooie waterpijpslang, speciaal reinigingsmiddel voor een waterpijp, een nieuwe tabakskop, mondstukjes of waterpijptabak zoals steamstones die we in héél véél verschillende smaken aanbieden.

Deze cadeautips zijn allemaal vanuit voorraad leverbaar. Bestel je dus iets op een werkdag vóór 16:00 uur dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden en in 98% van alle gevallen de volgende dag al bij je bezorgd!