Oosters interieur...

Is jouw interieur toe aan een make-over? Overweeg dan eens om de sferen van een Oosters interieur toe te passen. Een Oosters interieur kenmerkt zich door veel kleur, warmte en gezelligheid. Als je het te drastisch vindt om je hele interieur te veranderen, kun je ook alleen gebruik maken van enkele accessoires.  Er zijn genoeg Oosterse accessoires te vinden dat bij iedere interieurstijl past. Als je liever niet al te veel kleur wilt toepassen, kun je ook zeker gebruik maken van neutrale kleuren zoals wit of grijs. Neem bijvoorbeeld de Arabische windlichten. Rustig van kleur maar toch met de uitstraling van het Midden-Oosten. Of kies voor een Arabische thermoskan, een sfeervolle keukenaccessoire met de rustieke Oosterse uitstraling. Kies qua kleur een thermoskan die het meest overeenkomt met de andere woonaccessoires in jouw huis.

 

Creëer een kleurrijk geheel met Arabische tegelstickers.

 

In een Oosters interieur kun je gebruik maken van allerlei kleuren, zolang het maar bij elkaar past. In ons assortiment vind je onder andere Arabische tegelstickers. Hiermee tover jij je badkamer of keuken in een handomdraai om naar een zeer sfeervolle en kleurrijke ruimte. Deze stickers zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende uitvoeringen. Je creëert een geweldig geheel door meerdere verschillende tegelstickers met elkaar te combineren. Houd er dan wel rekening mee dat de vormen bij elkaar passen en een mooi geheel vormen. Anders wordt het geheel onsamenhangend, hiermee verlies je de uitstraling van rust.

 

De waterpijp: een must-have voor in je Oosterse interieur!

 

Een artikel dat zeker niet mag ontbreken in je nieuwe interieur is een waterpijp. Wil je graag een waterpijp kopen? Blader dan eens door onze categorieën. Je vindt hier een zeer ruime collectie aan geweldige waterpijpen in diverse maten, kleuren en vormen. Ook voor waterpijp accessoires kun jij hier je hart ophalen.  Een waterpijp berg je natuurlijk niet op in de kast. Nee, deze zet je in het zicht op het dressoir of op de tafel. Je hebt zo niet alleen een ware eye-catcher in huis, het biedt ook garantie voor veel gezellige avonden rondom de shisha! Voor de meest Arabische sfeer zou je eigenlijk voor een Egyptische shisha moeten kiezen, die van Khalil Mamoon. Deze waterpijpen zijn nog authentiek met de hand gemaakt en dat stralen ze ook uit. Erg warm, sfeervol en bovendien rookt de Khalil Mamoon waterpijp ook nog eens als de beste.