Nieuw: Amy Deluxe little princess shisha


We hebben een nieuwe collectie met waterpijpen van Amy Deluxe binnen! En ze zijn geweldig! Het gaat om het little princess Klick II model en het Vega Klick II model. In dit blog vertellen we alles over het Little Princess model.

Het is model is een nieuwkomer in ons assortiment vanwege zijn speciale uitstraling en technieken. De waterpijp kan bijvoorbeeld hélemaal uit elkaar gehaald worden. Dit is erg handig voor het schoonmaken van de shisha. De waterpijp zet je weer in elkaar door middel van het handige klik-draai systeem. Naast dit pluspunt bevat de shisha ook nog een speciaal gepatenteerd kamersysteem. Dit zorgt er voor dat de oude rook gemakkelijk uit de vaas geblazen kan worden zodat je iedere hijs weer van ‘vers aangezogen’ rook kunt genieten.

De Amy Deluxe shisha heeft een erg mooie vaas van extra dik glas. Op de vaas vind je een gave illustratie die zorgt voor een mooi effect. De vaas staat stevig en dat zorgt er voor dat dit een stabiele waterpijp is. De waterpijp beschikt over een siliconen slang met een aluminium mondstuk

De Amy Deluxe waterpijpen staan natuurlijk bekend om de goede kwaliteit. De waterpijpen vallen vanwege de hoge kwaliteit dan ook in een hogere prijsklasse. Het voordeel van het little princess model is dat deze nog steeds betaalbaar zijn! Voor slechts € 69,95 bestel je deze waterpijp namelijk al! En voor dat bedrag heb je een complete waterpijp, bestaande uit een vaas, schacht, slang, asschaaltje, tabakskop en kolentang. Ook wordt er bij deze waterpijp een hot screen voor je tabakskop meegeleverd!