Kunststof shisha


Voorheen hadden wij in ons assortiment alleen shisha's met een glazen vaas. Sinds vorige week hebben we echter een nieuwe collectie aan ons assortiment toegevoegd. En wel, kunststof shisha's. Een groot voordeel van een kunststof shisha is natuurlijk dat deze (vrijwel) niet breekbaar zijn. Zeker wanneer je je shisha wel eens mee wilt nemen naar het park, strand, op vakantie of een andere locatie is de kans op breken natuurlijk groter dan wanneer je shisha altijd op dezelfde plek staat. Dus zeker wanneer je regelmatig met je waterpijp op stap gaat is deze nieuwe soort waterpijp een zeer geschikt artikel.

De kunststof shisha's zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Momenteel hebben we de shisha in 25 cm hoog en 51 cm hoog. De kunststof hookahs zijn verkrijgbaar in vier kleuren, de grote variant in geel, rood, zwart en blauw en de kleinere variant in geel, rood, blauw en groen. In alle gevallen gaat het om een waterpijp met één slang. De kunststof shisha's hebben net als vrijwel alle andere shisha's een vaas, schacht, asschaaltje en tabakskop. Het pijpje, de asschaal en de kolentang zijn natuurlijk gewoon van staal.

Een ander voordeel dat een kunststof shisha heeft is dat de shisha niet op de kunststof delen kan gaan roesten. De shisha blijft daardoor altijd mooi. De hookah is ook erg gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden. Je kunt de water pijp net als een andere waterpijp gewoon uit elkaar halen om de onderdelen schoon te maken. Maak de waterpijp naar ieder gebruik netjes schoon, dan blijft de shisha zo lang mogelijk goed.

In een kunststof waterpijp rook je hetzelfde als iedere andere waterpijp uit ons assortiment. Je kunt dan ook hetzelfde tabak gebruiken, waterpijptabak of de shisha steam stones. De vaas vul je voor ongeveer de helft met water en de zet de pijp hetzelfde in elkaar als een andere pijp. De tabakskop vul je met het gewenste tabak en deze sluit je af met een stukje aluminiumfolie. In het aluminium folie prik je een aantal kleine gaatjes en daarop leg je het gloeiende kooltje. Hijs een paar keer achter elkaar aan de waterpijp slang en je zult merken dat er steeds meer rook ontstaat en dat de smaak steeds intenser wordt.

Heb je na het lezen van dit blog nog vragen over de kunststof shisha? Aarzel niet om onze klantenservice te benaderen. Iedere werkdag beantwoorden we je vragen graag per e-mail (info @ shishahut.nl)

Bestel je een shisha op een werkdag vóór 16:00 uur dan wordt je bestelling dezelfde dag verzonden en in 98% van alle gevallen de volgende dag bij je bezorgd!