Khalil Mamoon waterpijp

Eindelijk hebben we ze in ons assortiment, de enige echte Khalil Mamoon waterpijpen, rechtstreeks vanuit Egypte! De Khalil Mamoon waterpijp staat bekend om zijn goede kwaliteit. Échte waterpijp-liefhebbers roken het liefst Khalil Mamoon shisha’s. We kregen vaak de vraag naar dit merk waterpijpen waardoor we hebben besloten om het in ons assortiment te nemen. We hebben momenteel zo’n 50 verschillende modellen en allen hebben ze een prachtig design.

Khalil Mamoon is gestart met het produceren van waterpijpen in 1973. Iedere waterpijp van Khalil Mamoon wordt geproduceerd in Caïro, de hoofdstad van Egypte en daar worden ze handmatig bewerkt met duurzame materialen van hoge kwaliteit. De shisha's van Khalil Mamoon zijn dan ook niet de goedkoopste, maar ze worden wel vaak benoemd als ‘de beste waterpijp’. Een kenmerk van de Khalil Mamoon waterpijp is de prachtige, grote luchtslang die bij de shisha hoort. Deze zijn ten eerste erg mooi, maar ze zijn in gebruik ook erg fijn. Ze zijn extra breed en dat zorgt er voor dat de rookontwikkeling optimaal is!

Je herkent een KM waterpijp aan het logo. Iedere shisha van Khalil Mamoon beschikt namelijk over een logo op de schacht. De Khalil Mamoon waterpijpen uit ons assortiment worden geleverd inclusief slang, as vanger, kolentang en tabakskop. Ook worden er schoonmaakborstels meegeleverd waarmee je de waterpijp kunt onderhouden.

Een aantal van onze Khalil Mamoon waterpijpen beschikt over een zogenaamde ‘ice bucket’ waar je ijsklontjes in kunt doen. Dat zorgt er voor dat de rookbelevenis nóg specialer zal zijn! Wil je dit uit proberen? Bestel dan de Khalil Mamoon Ice World waterpijp of de Khalil Mamoon Fifa Ice waterpijp!


Khalil Mamoon