Khalil Mamoon


Misschien wel het meest bekende merk onder de waterpijpen, Khalil Mamoon. Het waterpijpmerk staat bekend om zijn prachtige waterpijpen die de mooiste illustraties bevatten. Het roken van een Khalil Mamoon waterpijp zorgt voor een heerlijke rooksensatie. De echte waterpijpliefhebbers roken dan ook het liefst een KM waterpijp.
Wanneer je een KM waterpijp in huis hebt en er regelmatig mee rookt, dien je deze zorgvuldig te onderhouden. Ook zijn er leuke accessoires die speciaal voor de Khalil Mamoon waterpijp zijn gemaakt. We vertellen je er alles over in dit blog.


- Waterpijp slang
De slangen van een KM waterpijp zijn niet schoon te maken met water. Het materiaal van deze slangen is namelijk niet geschikt om nat te worden. Een waterpijpslang van Khalil Mamoon gaat een lange tijd mee en is van goede kwaliteit, maar mocht je hem eens willen vervangen, dan bieden wij speciale KM waterpijpslangen aan.- Waterpijpvaas beschermer
Dit is een soort onderzetter voor je shisha. Het zorgt er voor dat de waterpijp minder snel zal verschuiven en dus zal vallen. Een KM shisha is vaak redelijk hoog, gemiddeld zo’n 80 à 90 cm en bevat een of meerdere lange slangen, omdat de slang vaak doorgegeven wordt of wordt neergelegd en weer wordt opgepakt is de kans op het per ongeluk omstoten van je waterpijp aanwezig. Een waterpijpvaas beschermer maakt die kans op omstoten veel kleiner, het is een siliconen beschermer waar je je waterpijpbowl op zet. Deze onderzetter zorgt er voor dat je waterpijp veel stabieler op je tafel of op de vloer zal staan. Het is zeker aan te raden om deze onderzetter te gebruiken, want je wilt natuurlijk niet dat jouw prachtige Khalil Mamoon waterpijp omvalt en beschadigd raakt.
- Schoonmaak rager
We hebben twee soorten schoonmaak ragers in ons assortiment, één voor het schoonmaken van je waterpijpvaas, en één voor het schoonmaken van de waterpijpschacht. Het is aan te raden om na iedere rooksessie de waterpijp goed schoon te maken, zo houd je het roken hygiënisch en zorg je er voor dat je shisha het langst mee gaat. Met de rager kun je in de vaas en in de schacht komen en zo de binnenkant van de hookah bereiken. De rager bevat een soort haartjes die zorgen dat de binnenkant wordt schoongemaakt wanneer je de rager beweegt.
ragers

Je kunt al deze handige producten shoppen in onze online winkel Shishahut.nl