Heerlijk weer voor het roken van een shisha!


De zomer is begonnen! En dat is te merken want de temperaturen zijn behoorlijk opgelopen de afgelopen dagen! Heerlijk weer voor het roken van een shisha dus… Omdat ons assortiment zo variërend is leggen we in dit blog de verschillen uit tussen de waterpijpen in de prijscategorieën van onze webshop.

Shisha’s < € 20,-
Wil je voor het eerst een shisha gaan roken of wil je gewoon een shisha aanschaffen om deze af en toe eens te roken? Bekijk dan de goedkope shisha’s uit ons assortiment. Al voor slechts € 4,95 heb je een kleine shisha waar je prima mee kunt roken! Het voordeel van een kleine slang is namelijk dat de waterpijp sneller aan staat en dat de waterpijp natuurlijk makkelijk mee te nemen is naar bijvoorbeeld het strand of naar het park. De waterpijp van € 4,95 is slechts 18 cm hoog! Zoek je een iets grotere waterpijp maar wil je wel een goedkope waterpijp, dan hebben we ook nog waterpijpen van circa 23 tot 29 cm hoog in verschillende kleuren en ook met meerdere slangen, waardoor je de waterpijp ook tegelijk met je vrienden kunt roken!

Shisha’s € 20,- - € 50,-
Zoek je een wat grotere en stevigere waterpijp met een vaas met een mooie print er op? In deze prijscategorie vind je mooie waterpijpen die wat groter en zwaarder zijn en daardoor steviger zijn dan de kleinste waterpijpen uit ons assortiment. De waterpijpen zijn van goede kwaliteit en zijn behalve de standaard kleuren groen, geel, rood en blauw ook verkrijgbaar in o.a. het paars, zwart, en oranje. In deze prijscategorie vind je ook een aantal waterpijpen van het merk Aladin. Dit merk waterpijpen heeft shisha’s van goede kwaliteit en met een mooie uitstraling.

Shisha’s € 50,- - € 80,-
In deze prijscategorie vind je meer waterpijpen van het merk Aladin. O.a. de Aladin Bangkok en de Aladin Saigon zijn enorm populair vanwege de mooie uitstraling en de goede kwaliteit. Deze waterpijpen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en zijn gemiddeld zo’n 65 tot 69 cm groot. De shisha’s zijn niet alleen erg goed te roken, ze zijn ook nog eens erg mooi en staan daarom ook prachtig als decoratie in je woonkamer of op je tuintafel.

Shisha’s > € 80,-
Voor de echte shisha liefhebbers hebben we ook wat duurdere waterpijpen van de grotere merken zoals Khalil Mamoon en Amy Deluxe. Khalil Mamoon waterpijpen worden in Egypte per stuk met de hand verwerkt. Deze waterpijpen hebben de mooiste illustraties op de waterpijp en zien er daarom prachtig uit. Ook de slangen van deze waterpijpen zijn prachtig geïllustreerd en bevatten mooie details. Ook het grootste deel van de stoere MOB waterpijpen, zoals de Tommy Gun, de AK-47 en de M-16 vind je in deze prijscategorie.
De waterpijpen zijn gemiddeld zo’n 70 tot 100 cm groot en kun je daarom ook prima op de grond zetten. De slangen van deze waterpijpen zijn lang en de waterpijpen zijn zwaarder waardoor de kans op omvallen erg klein is.

Je kunt de gewenste prijs selecteren in het menu aan de linkerzijde. Zoek je geen shisha op prijscategorie? Dan kun je natuurlijk ook filteren op kleur of merk!