Heerlijk weer… tijd voor het roken van een shisha!


Afgelopen weekend was het maar liefst 23 graden in ons land! Eindelijk konden we genieten van het heerlijke weer en trokken veel mensen er op uit om te gaan picknicken in het park, om lekker te gaan winkelen of zelfs om al van het zonnetje te genieten op het strand aan de zee. Ook de terrasjes zaten al gauw vol. Gelukkig blijft het voorlopig nog lekker weer, de komende week wordt het volgens de weervoorspellingen namelijk nog steeds rond de 20 graden!

Met dit lekkere weer kun je heerlijk in je tuin of op je balkon gaan zitten. Met een lekker koel drankje kun je urenlang genieten in het zonnetje. Wil je nou eens wat anders wanneer je op je terrasje zit? Probeer eens een shisha! Met een shisha kun je verschillende soorten smaaktabak roken. Het smaaktabak is verkrijgbaar in veel fruitige smaken. Je hebt twee soorten waterpijptabak: ‘echt’ tabak en shisha steam stones. Beide soorten zorgen voor een heerlijke en intense smaak. Het verschil is dat steam stones steentjes zijn met een bepaalde vloeistof met een sterke geur en smaak. Deze soort waterpijptabak bevat geen nicotine en geen teer waardoor het een gezondere manier van roken is. Het andere tabak is tabak waar wel nicotine in zit, dit tabak is bij Shishahut van het merk Al Fakher. Al fakher is een bekend merk, mensen die veel waterpijp roken kennen het merk wel. Het tabak is in heerlijke smaken verkrijgbaar.

Heb je een lekkere smaak tabak uitgekozen, dan kun je beginnen met je rook sessie. Vul je waterpijp met water, de tabakskop met tabak, sluit de tabakskop af met aluminium folie en prik daar enkele gaatjes in. Steek een waterpijpkooltje aan en leg deze bovenop het aluminiumfolie. Hijs een aantal keer aan de shisha en er zal rook ontstaan. Nu kun je heerlijk genieten van de exotische smaak die je proeft tijdens het roken. Nodig wat vrienden uit, neem er een lekker drankje bij en genieten maar!

Een waterpijp en alle benodigde accessoires bestel je voordelig online in onze webshop!