Steam stones shisha steentjes

Gebruik jij met het roken van de waterpijp altijd waterpijptabak, maar wil je een nog intensere smaakbeleving? Ga dan voor waterpijp steentjes. De waterpijp steentjes, ook wel steam stones genoemd, zijn een opkomende trend in de shisha wereld. Het is een goede vervanger van het tabak. Naast de smaakbeleving zitten nog veel meer voordelen aan het roken van steam stones!

 De waterpijp steentjes bevatten namelijk ook geen nicotine en teer. Dit zit normaliter wel in het tabak. Je bent dus ook nog eens heel goed bezig! Daarnaast creëren de steentjes betere rook dan tabak. De steam stones zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende smaken. Whiskey, cocktail, energy of een overheerlijke fruitsmaak zoals appel, kersen of meloen. Je vind het allemaal in ons assortiment! De steam stones zijn geschikt voor iedere waterpijp.

Je dient de steentjes net als waterpijptabak in de tabakskom te leggen. Schud voor gebruik het bakje een paar keer zodat alle steentjes de smaak hebben. De hoeveelheid die je dient te gebruiken hangt helemaal af van hoe lang en met hoeveel personen je van plan bent om te gaan roken. Met een kleine verpakking doe je gemiddeld 2 á 3 rooksessies. Wil je liever niet iedere keer dezelfde smaak? Geen probleem! Je kunt de steam stones namelijk goed afsluiten en bewaren tot een volgende rooksessie.

Wil je ook in de auto of op een andere locatie iets roken? Dan is de shisha pen echt iets voor jou. Deze e-sigaret bevat net als de steam stones geen teer en nicotine en zijn dus een ideale vervanger voor sigaretten. En het is nog goedkoper ook! Afhankelijk van de shisha pen kun je 25 tot wel 500 keer puffen.