De gaafste shisha-trucjes


Rook je wel eens een shisha? Of kom je regelmatig in een shisha lounge? Dan zal je ook regelmatig wel eens wat gave trucjes voorbij zien komen. Met de rook wat je met een shisha creëert kun je namelijk veel coole dingen doen. De rook van een shisha is natuurlijk een veel grotere en dikkere rookwolk dan wat er tijdens het roken van een sigaretje ontstaat. Met deze grote rookwolk kun je behalve genieten van de lekkere smaak ook andere leuke en creatieve dingen doen. In dit blog vertel ik je drie trucjes die je met de rook van je shisha kunt doen.

1. Rondjes maken
Misschien wel de meest bekende truc is natuurlijk het rondjes maken met je waterpijp. Dit trucje is echter ook meteen een van de moeilijke. Er zit een bepaalde techniek achter dit trucje die je goed onder de knie moet hebben voordat je echte rondjes kunt creëren. Je dient de rook die je ophijst in je mond te houden, vervolgens te zorgen dat je een kleine opening maakt van je lippen in een ronde vorm en daarna je onderkaak iets dichter te klappen, dit zorgt er voor dat de rook uit je mond ontsnapt en door de ronde vorm van je lippen zullen er rondjes ontstaan. Het klinkt op deze manier misschien makkelijker dan het is, maar veel oefenen baart kunst! Werkt deze manier voor jou niet? Voor sommige mensen wil het nog wel eens helpen om een soort ´Oh´ uit te spreken. Veel succes!

2. Waterval
‘De omgekeerde waterval’, de ‘french inhale’ of gewoon ‘de waterval’, hoe je het ook wilt noemen, deze truc wordt vaak gebruikt tijdens het roken van een shisha. Het is een erg bekende truc. Mensen die vaak naar muziek van Snoop Dogg luisteren zullen het trucje vast al wel eens gezien hebben in een van zijn clips. In de clip van het nummer ‘French Inhale’ laat de artiest meerdere keren de truc zien.
De truc werkt als volgt: Neem een goede hijs van je shisha zonder het te inhaleren (houd de rook dus in je mond). Open nu je mond en druk je onderlip daarbij naar voren zodat de rook naar boven ontsnapt. Deze rook die ontsnapt inhaleer je met je neus en op deze manier vorm je een omgekeerde waterval. Deze truc ziet er vooral erg cool uit!

3. Dubbele inhalatie
Dit is een leuke truc die ook niet te moeilijk is om uit te voeren. Bij deze truc neem je een hijs van je shisha, deze blaas je vervolgens uit en direct daarna inhaleer je dezelfde rook nog eens. De dubbele inhalatie truc ziet er grappig uit en is leuk om eens te proberen!

Weet jij nog meer leuke shisha trucjes? Laat het ons weten als reactie op dit blog! We zijn erg benieuwd.