De beste plekken om een waterpijp te roken


Een shisha kun je niet alleen heerlijk roken wanneer je thuis bent, een shisha kun je namelijk ook gemakkelijk meenemen als je ergens naar toe gaat! In dit blog vertel ik je de beste plekken om een waterpijp te roken.

Strand
Aangezien waterpijpen in het zomerseizoen het meest worden gerookt, is het strand een van de beste plekken om je shisha mee naar toe te nemen. Er gaat niets boven een heerlijke waterpijp sessie terwijl je met je vriend(en) op het strand ligt te chillen. Met de warme zon erbij en een fijne tropische smaaktabak in de tabakskop kun jij optimaal genieten van je middag op het strand. Het is misschien niet verstandig om je shisha in het droge zand te zetten, omdat de vaas daardoor niet stabiel staat. Zorg er dus voor dat je een vlak en stevig voorwerp kunt gebruiken om onder je waterpijp te zetten zodat deze stabiel blijft staan.

Park
Naast het strand, is ook het park een van de beste plekken om van je shisha te genieten. Gezellig met je vrienden of familie naar het park bij jou in de buurt, of misschien wel naar een park iets verder weg. Neem je waterpijp mee, want je kunt er heerlijk van genieten in het park. Zoek een mooi grasveldje, een bankje of een andere plek waar je rustig van je shisha kunt genieten, dus geen plek met voetballende kinderen, want je wilt natuurlijk niet dat je shisha omvalt! In het park is de kans groter dat je een stabiele ondergrond kunt vinden voor je waterpijp, het is echter altijd verstandig om te zorgen dat je iets bij je hebt waar je de waterpijp eventueel op kunt zetten als er geen geschikte ondergrond te vinden is.

Verjaardagen en feestjes
Ook bij feestjes en verjaardagen is een shisha een onmisbaar artikel. De waterpijp haalt mensen bij elkaar en zorgt op die manier voor erg veel plezier en gezelligheid. Met feestjes is het daarom aan te raden om een waterpijp met meerdere slangen, bijvoorbeeld 3 of 4 slangen, neer te zetten. Zorg bij feestjes in ieder geval voor voldoende waterpijpkooltjes en waterpijptabak, want je gasten zullen in de rij staan voor het roken van de waterpijp!

Thuis
Oost, west, thuis, best. Je kunt je shisha natuurlijk overal mee naar toe nemen, toch blijft het roken in je eigen huis of tuin natuurlijk ook erg prettig. Je bent lekker op je eigen plekje en hebt alles bij je, je kunt dus ook niets vergeten. Je kunt op je eigen comfortabele bank zitten terwijl je aan het roken bent en je kunt helemaal doen en laten waar jij zin in hebt.

Of je nou thuis of buiten de deur van je shisha gaat genieten, vergeet niet dat je een aantal artikelen nodig hebt om een waterpijp te kunnen roken. De meeste artikelen heb je wel in huis, maar je zult er misschien niet aan denken om het mee te nemen wanneer je met je shisha de deur uit gaat. De volgende artikelen heb je nodig voor het roken van je waterpijp:

- De waterpijp zelf met vaas, schacht, slang, tabakskop en asvanger
- Waterpijpkooltjes met een kolentang
- Waterpijptabak
- Aluminiumfolie om de tabakskop af te dekken
- Een klein, puntig voorwerp waar je kleine gaatjes mee in het aluminiumfolie kunt prikken
- Water
- En natuurlijk een aansteker ;)