Terug op voorraad: Waterpijp tabak Al Fakher

Het waterpijp tabak van het merk Al Fakher is terug van weggeweest! We hebben het tabak opnieuw aan ons assortiment toegevoegd in maar liefst 11 verschillende smaken. Je shopt ze nu in onze webshop!

Shisha steam stones zijn natuurlijk erg populair omdat het minder schadelijk is voor je gezondheid. Sommige shisha rokers willen echter toch graag het ‘echte’ smaaktabak roken in hun waterpijp. Om deze reden hebben we het smaaktabak weer toegevoegd aan ons assortiment. Één verpakking bevat 50 gram smaaktabak. In ons nieuwe assortiment vind je de volgende smaken:

- kersen
- gum
- druif
- mojito
- licorice
- aardbei
- watermeloen mint
- druif mint
- cocktail
- twee appels
- cola

Het smaaktabak zorgt voor een intense smaak wanneer je het rookt. Je proeft de smaak van het tabak erg goed en ook de mensen om je heen zullen de geur goed ruiken wanneer je aan het roken bent. De grote rookwolken die je met het smaaktabak creëert gaan dan vaak ook niet onopgemerkt voorbij. Het smaaktabak wordt veel in shisha lounges gerookt maar ook kun je dit tabak prima in je shisha bij jou thuis roken.

Naast het waterpijp tabak hebben we nu ook kooltjes van het merk Al Fakher in ons assortiment. Het merk Al Fakher is een erg bekend merk onder waterpijp rokers. Wil je ook kooltjes van dit bekende merk? Bekijk dan de categorie met waterpijpkooltjes en bestel de Al Fakher kooltjes.