Shisha pen proberen? Dit is je kans!

Shisha pennen bevatten geen teer, nicotine of tabak waardoor de pennen niet schadelijk zijn voor je gezondheid. Mede hierdoor zou eigenlijk iedereen deze heerlijke sensatie een keer moeten proberen! Een erg leuke bijkomstigheid is dat de bovenkant van de shisha pen oplicht wanneer iemand er een trekje van neemt, zo wordt het roken hiervan een echte belevenis.

 

 

Wil je stoppen met roken? Dan is de shisha pen een ideale tussenhalte! Hiermee krijg je niet meer alle verslavende stoffen binnen, maar heb je nog wel de belevenis van het roken, daar je gewoon trekjes kunt nemen en er ook gewoon rook uit de pennen komt. Dit maakt het makkelijker om te stoppen doordat je nog steeds het gevoel hebt dat je rookt. En zeg nou eerlijk? Zo’n “sigaret” is extra lekker met een smaakje naar keuze (vind je dit niet, dan kan je natuurlijk ook gewoon voor de sigaret smaak kiezen)!  Ook is dit een ideaal cadeau! Niet alleen zien ze er erg mooi uit, ook zijn ze ontzettend lekker! Wat ook niet onbelangrijk is, is dat ze bij ons door onze grote inkoop ook nog eens ontzettend goedkoop zijn!

 

 

Veel van onze nieuwe smaken bevatten de smaak van tropische vruchten. Sluit je ogen en relax onder het roken van een shishapen met bijvoorbeeld papaya smaak en je waant je direct in Zuid-Amerika met deze heerlijke smaak uit de tropen.  Geen fan van fruit? Niet getreurd, ook dan blijft er genoeg keuze over! Ga dan bijvoorbeeld voor de chocolade of energy drink smaak. Voor de melk liefhebbers onder ons, hebben we zelfs een shishapen met melk smaak! Ook leuk, wissel voor een frisse adem je tiktak eens af met onze pen met mint smaak! Liever geen gebruik maken van een shisha pen maar wel willen roken met een waterpijp? Ook dan ben je bij Shishahut op het juiste adres! Kijk maar eens op de site en vind de meest bijzondere waterpijpen!