Nieuw bij Shishahut... E-sigaretten!


Naast shisha, waterpijpkooltjes en waterpijp onderdelen, verkopen wij ook shisha pennen en sinds kort ook elektrische sigaretten. Bestel je een e-sigaret starterskit bij de Shishahut? Dan krijg je een etuitje met daarin de e-sigaret met clearomizer en een oplader. Het enige wat je naast deze starterskit nog nodig hebt is een e-liquid. Het voordeel van een e-sigaret in vergelijking met een ‘gewone’ sigaret is dat de elektrische-sigaret veel langer mee gaat, en dat scheelt natuurlijk enorm in de kosten. Een e-liquid van 10 ml gaat namelijk ongeveer net zo lang mee als maar liefst 350 sigaretten!

E-liquid
De e-liquids zijn verkrijgbaar in maar liefst 10 smaken. Van mango en kersen tot honing en mint, je vindt ze allemaal bij Shishahut. De liquids zijn verkrijgbaar in twee soorten, met nicotine (9 mg of 18 mg) en zonder nicotine, je kunt dus kiezen of je wel of geen nicotine in je e-sigaret wenst. De liquids zijn zeer voordelig, voor slechts € 4,95 heb je al een liquid van 10 ml.

Hoe rook je een e sigaret?
Een e sigaret rook je net als een gewone sigaret of als een shisha pen, echter dien je het apparaatje even gereed te maken voor het gebruik. Dat doe je als volgt:

1. Vul de clearomizer van de e sigaret met de liquid.
2. Draai de e sigaret in elkaar.
3. Druk het knopje in. (In de meeste gevallen dien je eerst circa 5 keer te drukken i.v.m. veiligheid)
4. Geniet van je rooksessie.
5. Klaar met roken? Druk dan nog een keer op het knopje om hem uit te zetten.Er wordt een handleiding meegeleverd bij het bestellen van een starterskit. Je merkt dat de liquid op is zodra er minder rook uit de e smoker komt. Je kunt de clearomizer dan eenvoudig bijvullen met de liquid.

Het opladen van een e-sigaret:
1. Zet een computer aan en stop de usb oplader in de computer en het andere deel in de e-sigaret. Er gaat een rood lampje branden op de esigaret.
2. De batterij is volledig opgeladen wanneer het lampje groen wordt. Het opladen van de batterij duurt gemiddeld tussen de 1,5 en 3 uur.

Shishahut is jouw leverancier van rookwaren. In onze collectie vind je de grootste collectie waterpijpen. (onder andere van Khalil Mamoon, MOB Hookahs en Aladin) Je vind handige waterpijp accessoires zoals de waterpijpslang en de tabakskop en natuurlijk ook onmisbare accessoires om een shisha te roken zoals waterpijpkooltjes, waterpijptabak en Shiazo waterpijpsteentjes.