Khalil Mamoon; 3 redenen om voor deze waterpijp te kiezen


Ben je op zoek naar een échte goede en mooie waterpijp? Dan ben je op zoek naar een Khalil Mamoon waterpijp! In dit blog geven we je drie redenen waarom je voor een Khalil Mamoon shisha moet kiezen.

Mensen die bekend zijn met shisha’s zullen het merk Khalil Mamoon ook vast en zeker wel kennen. Het is een van de meest bekende merken in waterpijpen, misschien wel de meest bekende. De KM waterpijpen zijn dan ook een echte must-have voor fanatieke waterpijp rokers.

Waarom voor Khalil Mamoon kiezen?
Hiervoor zijn meerdere redenen. Hieronder beschrijven we de drie belangrijkste redenen om voor een KM te kiezen.

1. De uitstraling
Allereerst natuurlijk vanwege het prachtige design van een KM. De waterpijpen zijn gemaakt van duurzaam materiaal met prachtige illustraties op de schacht en vaas. Het assortiment is enorm groot, de designs zijn dan ook erg verschillend. Je vindt waterpijpen met gouden, zilveren, groene, rode, blauwe en oranje details. De waterpijpen zijn van verschillende afmetingen. Ook zijn de schachten niet allemaal hetzelfde, sommige zijn rond afgewerkt en sommige vierkant of ovaal. De een heeft meer details dan de andere. De slangen van deze waterpijp hebben een luxueuze uitstraling. Het handvat is in de meeste gevallen afgewerkt met verschillende kleuren stof en vaak met een logo. Aan beide kanten van het handvat zit een bolvormig kussentje wat een leuk detail is aan deze waterpijpslang.

2. De rook kwaliteit
Een KM shisha is niet alleen erg mooi om te zien, ook kun je er erg fijn mee roken. De waterpijp staat stevig en stabiel, dat maakt de kans op omvallen dus erg klein. De slang van de shisha kun je door het grote handvat goed vasthouden. De KM slangen zijn vaak wat langer dan de slangen van andere waterpijpen wat ook een groot voordeel is van KM. Het hijsen aan een Khalil Mamoon shisha is niet te zwaar en je creëert al gauw een grote rookwolk.

3. Levensduur
Kies je voor Khalil Mamoon, dan kies je voor kwaliteit. Wanneer je de waterpijp goed onderhoudt gaat deze een lange tijd mee. De waterpijpen zijn niet machinaal gemaakt maar per stuk met de hand door professionele vakmensen in Egypte. Er is gebruik gemaakt van verschillende duurzame materialen. Het zou kunnen dat de rubbers naar verloop van tijd uitdrogen of dat de slang toe is aan vervanging maar verder kan deze waterpijp jarenlang mee gaan. Wil je de slang van je shisha eens vervangen? Je hoeft dan niet een geheel nieuwe shisha aan te schaffen, wij verkopen de KM slangen ook los in deze webshop, net als nog veel meer accessoires en onderdelen voor je waterpijp!

Een KM waterpijp kost gemiddeld zo tussen de € 80,- en de € 130,-, dat lijkt misschien erg duur, als je echter nagaat dat zo’n waterpijp wel jarenlang mee gaat en van goede kwaliteit is, valt dit wel mee. Ook vind je de originele Khalil Maamoon shisha’s nergens goedkoper.

Wil je een Khalil Mamoon waterpijp eerst zien voordat je deze besteld? In onze showroom staan deze prachtige shisha’s opgezet om te bekijken, ook kun je ze hier indien gewenst direct bestellen en meenemen.